Sortimo Huoltoajoneuvokalusteet

SORTIMO tarjoaa kaikkiin ajoneuvotyyppeihin ja kaikille käyttäjäryhmille erinomaisen ratkaisun. Sortimon periaatteiden mukaisesti ensisijaisena toiminta-ajatuksena on tarjota yksilölliset tarpeet täyttävä ja käytännössä toimiva kalustoratkaisu. Uuden Globelyst tuotesarjan huomattava keventyminen aiempaan verrattuna kuormittaa todella vähän ajoneuvon kokonaispainoa.

Uusi kalustesarja on muokattavuudeltaan erinomainen. Suurimapana muutoksena aiempaan esim. laatikostojen sekä hyllyjen erilaiset yhdistelmät ovat toteutettavissa lukuisilla eri variaatioilla. Samoin rakenteen muokattavuus mahdollistaa erilaiset vaihtoehdot erilaisiin ajoneuvotyyppeihin.   

Kuten tunnettua, tarjoaa Sortimo kokonaisvarusteluihin tarvittavat elementit, ruuvipenkin jalustat, ruuvipenkit, letkutelineet, kaasupullotelineet, ulosvedettävät lavetit, lisä- ja työvalot, työkalutaulut sekä koukkusarjat ovat edelleen tuotesarjassa mukana.

Sortimo aloitti 25 vuotta sitten kehittämään asennus- ja huoltotöiden asiakaskeskeisyyttä ja taloudellisuutta. Tämä pitkäaikainen kokemus yhdistetynä huippulaatuun ja ennakkoluulottomaan innovaatioon on tehnyt Sortimosta Euroopan ammattimaisten ajoneuvokalusteiden markkinajohtajan.

Kaikki Sortimon tuotteet perustuvat korkealuokkaisiin raaka-aineisiin, tarkkuustyöstöön ja laadukkaaseen työhön. Siksi Sortimo on ottanut ensimmäisenä alan valmistajana käyttöön kaikenkattavan DIN ISO 9001 laatujärjestelmän.

 

 

 

 

 

 

 

 

Esimerkki VW Transporter T5 3400:

 


VETOLAATIKOSTOT

Sortimon tuotesarjan vetolaatikostot ovat säilyttäneet ominaisuutensa:

MITAT:

RAKENNE:


SORTIMO TYÖKALU- JA PIENTARVIKESALKUT

Sortimon tuotesarjassa on tarjota laaja valikoima sekä pientarvike- että työkalusalkkuja. Sortimo salkut ovat mukailtavissa irtolokeroilla juuri tarpeitasi vastaaviksi.Saatavilla valmiita malleja erikokoisilla irroitetavilla iskunkestävillä muovilaatikoilla.

  • Pientarvikesalkkuja saatavilla kolmea eri korkeutta (66 mm, 100 mm ja 130 mm)
  • Työkalusalkkuja saatavilla neljää eri korkeutta (66 mm, 100 mm, 130 mm ja 170 mm)
  • Lokerikot saatavilla myös kaksikerrosratkaisuna
  • Vaahtomuovi kannessa pitää pikkutavarat lokeroissaan
  • Muoviset irtolokerot: 6 eri kokoa ja 2 korkeutta
  • Tukevassa salkkurungossa salkut pysyvät ajon aikana paikallaan ajoneuvossa
  • Tukevassa salkkurungossa pikalukitus, josta salkut helposti mukaan otettavissa
  • Salkkujen ulkomitat: leveys 440 mm, syvyys 330 mm

 


TAVARAHYLLYT

Ominaisuudet:

MITAT:

PITKÄNTAVARAN HYLLYT

Erityisesti LVI-asentajien huoltoautoihin kehitetty pitkäntavaranhylly voidaan asentaa normaalin hyllystön päälle, erillisenä hyllyna seinälle tai normaali hyllytason sijaan niitä voidaan asentaa hyllyrunkoon useampia pällekäin.

Hyllyn päädyssä on avautuva luukku, joka helpotta pitkien putkien työntämistä hyllylle.

MITAT:


S-BOX JA M-BOX MUOVILAATIKOSTOHYLLYT

Todellisena uutuutena Sortimo Globelyst tuotesarjassa ovat muovilaatikkoratkaisut hyllyille. Hyllytasoissa on muovikiskot, joihin muovilaatikot kiinnitetään. Näin muovilaatikot eivät pääse ajon aikana putomaan hyllyiltä. Hyllyissä ei ole etureunaa, joten laatikoita on helppo käsitellä. Kiskot mahdollistavat laatikostojen sisältöön pääsyn laatikkoa pois ottamatta, tarvittaessa laatikot on helppo ottaa pois hyllyltä.

HYLLYJEN MITAT (S-BOX):

S-BOX MITAT:

 

 

 


M-BOX MUOVILAATIKKO

MITAT: